Waarom werken bij Elektriciteit Vandemoortele?

Een job bij Elektriciteit Vandemoortele ziet er elke dag anders uit. Je komt op verschillende soorten werven, waar je altijd wel iets kan bijleren en je bestaande expertise kunt aantonen. Je komt terecht in een topteam van junior en ervaren elektriciens. Benieuwd naar meer? Lees verder.

 

 

Gevarieerde job

We werken onder andere voor kmo’s, onderwijsinstellingen, woon- en zorgcentra, maar ook voor sportcentra, kantoren, dienstencentra, scholen… In deze diverse sectoren voeren we complete elektriciteitswerken uit. Denk maar aan elektriciteitsinstallaties, bordenbouw, binnen- en buitenverlichting, branddetectie, inbraakdetectie, data- en glasvezelbekabeling, toegangscontrole en domotica. Variatie verzekerd, de werken gaan van ruwbouw tot afwerking. 

 

Team van topelektriciens

Ons team bestaat uit 12 man, die stuk voor stuk dezelfde passie voor elektriciteit en onberispelijke afwerking delen. Er wordt serieus en hard gewerkt, maar altijd met een glimlach. Onze mannen hebben veel verantwoordelijkheid en houden daar ook van. Je werkt regelmatig in verschillende teams, zo werk je niet altijd met dezelfde collega’s en kan je van iedereen wel iets bijleren. 

 

Interessante doorgroeimogelijkheden

Je start als elektricien, maar je kan in alle takken doorgroeien naar meestergast. De meeste van onze junior elektriciens hebben eerst stage gelopen bij ons. Na hun succesvolle stage hebben we ze vast in dienst genomen. Na enkele vruchtbare jaren groeien deze bedreven elektriciens door tot meestergast.

 

Respect verzekerd

De sfeer zit goed, wederzijds respect is er absoluut. Er is een directe lijn tussen werkgevers en medewerkers, want zij werken zelf ook mee op de werf. Je mag zeker zijn van een correcte verloning voor het werk dat je levert. Onze weken bestaan uit 39 uur. Daar krijg je 6 dagen inhaalrust en uiteraard brugdagen bij. We starten ’s ochtends allemaal op hetzelfde moment: om 6u30 staan we paraat om naar de werf te vertrekken. Om 16u of 17u zit de dag erop. Onze werven bevinden zich hoofdzakelijk in West-Vlaanderen en voor Oost-Vlaanderen tot aan het Gentse. De afstand is dus absoluut beperkt. 

 

Solliciteer en join the team!

Zie je een job in ons topteam wel zitten? Solliciteer dan snel!

Deel op: